Intercanvi d'idiomes

From Conversation Exchange

L'intercanvi d'idiomes millora l'aprenentatge de llengües. Troba companys de conversa a prop teu i practica idiomes amb nadius. Per aprendre un idioma tens dues opcions: conversa 1 a 1 o grups de conversa.

Intercanvi de Conversa

Tandem o intercanvi de conversa offline consisteix en trobar el teu company de conversa i fer una trobada. Podeu practicar els vostres idiomes nadius al 50% del temps.

Grups de Conversa

Un grup de conversa consisteix en fixar una data per a que un grup de persones que vulgui practicar una llengüa determinada es trobi i parli sobre un tema. Pots unir-te a qualsevol event publicat a Lingua2 o crear el teu propi event.

Intercanvi Anglès Català

Intercanvi anglès català a Barcelona és el més popular, però també hi ha d'altres. Intercanvi alemany castellà, per example, i no només a Barcelona ja que es pot fer a qualsevol ciutat. Segueixen a Barcelona en quant a popularitat l'intercanvi d'idiomes a València, l'intercanvi de conversa a Mallorca, Tarragona i Girona.

Professors d´idiomes a Barcelona

Professor privats d'anglès a Barcelona et poden ensenyar millor que a una acadèmia i per menys preu. Troba'ls a la nostra web i a moltes ciutats, no només a Barcelona.

Aquest projecte s'ha portat a terme per estudiants espanyols. Si vols recolçar aquest projecte i mantenir-lo gratis contacta amb el departament internacional de la teva universitat y aníma'ls a posar un enllaç a la seva pàgina i a fer arribar als alumnes aquesta pàgina. Recolça'ns marcant les pàgines que t'agradin amb Google.