Ανταλλαγή εκμάθησης γλωσσών

From Conversation Exchange

Οι συζητήσεις βελτιώνουν την εκμάθηση της γλώσσας.Βρές συνέργάτη γλώσσας στην πόλη σου και κάνε εξάσκηση με ανθρώπους στη μητρική τους γλώσσα, offline .Για να μάθεις μια γλώσσα έχεις δύο επιλογές:απευθείας συζητήσεις πρόσωπο με πρόσωπο ή συναντήσεις σε ομαδικές συζητήσεις.

Ανταλλαγή γλώσσας

Tandem ή η ανταλλαγή συζητήσεων εκτός σύνδεσης γίνεται με την επαφή με έναν συνεργάτη γλώσσας. Μπορείς να κάνεις εξάσκηση σε γλώσσες το 50% του χρόνου σε κάθε μια από τις μητρικές σου γλώσσες.

συνάντηση για συζητήσεις</strong> είναι έναi ένα event στο οποίο μια ομάδα ανθρώπων συναντιούνται με τη σειρά για να συζητήσουν για ένα θέμα σε μια προκαθορισμένη γλώσσα .Μπορείς επίσης να συννετέχεις σε οποιοδήποτε event δημοσιευτεί στη Lingua2 ή να φτιάξεις το δικό σου event σε οποιαδήποτε πόλη στον κόσμο .

Ανταλλαγή συζητήσεων Online

Εκμάθηση γλώσσας online είναι επίσης πιθανά με chat ή εργαλεία όπως Skype.

Language Tutors, Language Teachers

Οι ιδιώτες δάσκαλοι ξένων γλωσσών είναι καλύτεροι από τα φροντηστήρια. Δάσκαλοι αγγλικών, δάσκαλοι ισπανικών και άλλοι δάσκαλοι ξένων γλωσσών μένουν δίπλα σε σένα ή διδάσκουν online.

Αυτή η ιδέα ξεκίνησε και εξελλίχθηκε απο ισπανούς φοιτητές. Αν θέλεις μπορείς να μας στηρίξεις και να κρατήσεις αυτό το website δωρεάν. Επικοινώνησε με το international τμήμα του πανεπιστημίου σου και τις παγκόσμιες φοιτητικές οργανώσεις και ενθάρρυνέ τους να γράψουν ένα link στα websites τους. Στηριξέ μας σημειώνοντας τις σελίδες που σ'αρέσουν με.